Tuesday, May 3, 2011

Gambar dalam rumah tempat Osama dibunuh

Hari ini berita dalam paper penuh dengan berita hangat pemimpin rangkaian Al-Qaeda,Osama Bin Laden yang mana dikatakan pemburuan oleh ketenteraan yang diketuai oleh Amerika Syarikat selama 10 tahun berakhir dengan kematian Osama..

Berita ini telah disahkan oleh presiden Amerika, Barrack Obama semalam dalam ucapan rasminya. Obama mengatakan kematian Osama telah disahkan dari serangan di bandar Abbottabat, kira-kira 100 kilometer di utara Islamabad, Pakistan.

Aku terkejut juga semalam dengarkan berita ni. Tapi ramai yang meragui akan kebenaran ini. Boleh lihat gambar mayat yang dijumpai pelbagai aspek dikhuatiri.


Apapun, berita dari ABC News hari ini telah melaporkan berita ini. Dan ini adalah gambar yang dirakam di dalam bilik tidur tempat persembunyian Osama : Amat tragis, tapi benarkah ini betul2 Osama bin Laden?


Perlu ada siasatan yang lebih lanjut..apa benarkah ini Osama?

3 comments:

Rizal Yusuf said...

baca artikel ni. http://misterlal.com/2011/05/al-kisah-kematian-osama-bin-laden/

obat herbal stroke said...

semoga almarhum di ampuni dosa-dosa-nya,,

ihsanz26 said...

Assalamualaikum, kalau tengok gambar Osama Bin Laden ni, compare ngan gambar sebelah ngan muka die yang elok, nampak sangat Amerika lakhnatullah buat teknik editting pada gambar.... position wajah exactly same but diorang just tambah editting bahagian mata yang cedera teruk..

Apa yang saya tahu, watak Osama ni sebenar nya hanya watak rekaan para illuminati (freemanson)dan israel untuk menunjukkan kepada dunia yang Islam melahirkan seorang pengganas seperti Osama...nyatanya, Osama bin Laden tidak wujud tetapi sengaja diada-adakan untuk tujuan exploitasi kepada negara2 Islam. Hanya memberi pendapat... yang benar semuanya datang dari Allah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com