Friday, March 4, 2011

Twiends mampu tingkatkan trafik blog

Aku dapat tips ini dari seorang rakan blogger yang mana salah satu cara untuk tingkatkan trafik blog kita adalah dengan cara menggunakan Twiends. Aku belum pakar lagi bab2 ni tapi aku sudah pun merasai bahangnya hanya sekadar aku register dengan twiends dan kesannya jadilah seperti gambar dibawah ini yang di print dari nuffnang.

Aku mula pada 3 mac semalam. Dan aku terkejut trafik semakin naik selepas menyertai twiends. Korang boleh cuba tetapi berhati-hati dengan pembayaran kerana ada satu part dlm website twiends menjalankan aktiviti busness bagi pembelian kredit jika mahu lebih lagi follower daripada twitter,facebook, website dan youtube.

Apapun website ini sangat-sangat berguna dan memudahkan bagi blogger-blogger yang inginkan trafik yang lebih tinggi.

Korang boleh register terlebih dahulu di laman website Twiends.com

Korang juga boleh mendapatkan pengetahuan yang lebih lanjut tentang hal ini dalam google. Ramai blogger yang sudah mengetahui tentang twiends.

Selamat maju jaya. :)

9 comments:

Fabulouz Shawl said...

Tips yang baik.. Thanks 4 sharing..=)

Eqmal said...

terima kasih ye,,

Ezzedin Al-Qassam's said...

Mana Link ke web yang saudara sebutkan tu?

Maksimakan Kemasukan Trafic ke Blog Anda=JOM TUKAR2 LINK

feyus said...

Ada kat entry tu. klik Twiends.com.TQ. :)

Kita said...

tak de pun untuk add blog?

feyus said...

Yap, dulu ada. sekrng tak tahulah knp dia delete pula utk add blog.Sy lp utk print screen menu dia dulu.Apapun, blog blh mskkan link dlm FB atau twitter. automatik dia blh up trafik blog anda.dgn syarat follower ramai. lg ramai lg baik.

FREE Quality Backlink said...

Web nya bagus sekali, dan saya ucapkan terima kasih atas info nya. Semoga web nya semakin ramai dan banyak pengunjung nya.

Tak diragukan lagi bahwa tukar twiends mampu mendongkrak popularitas suatu website. Tambahan info, bagi yang ingin belajar bisnis jadi developer property, kirim artikel seputar dunia property, atau tukar link untuk mendapatkan backlink berkualitas silahkan berkunjung ke http://ayocarirumah.blogspot.com

Semoga bisa bermanfaat bagi semua.. Terima kasih [ACR]
http://ayocarirumah.com

I`mulan said...

Mulan nak try jugakla...
singgah blog Mulan : www.emasriee.blogspot.com

feyus said...

I'm Mulan : link anda sudah dimasukkan dlm senarai. Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com