Monday, September 12, 2011

Earnings Churpchurp Aku

Rasanya sudah ramai yang tahu berkenaan churp-churp ni. Program ini sangat bagus dan mampu berikan bloggers atau sesiapa sahaja pendapatan sampingan. Churp-churp juga adalah adik beradik kepada nuffnang.:)
Link
Churp-churp adalah program iklan seperti nuffnang, tetapi ia berbeza sedikit kerana ia boleh dilakukan dengan menggunakan pelbagai talian medium rangkaian sosial seperti facebook,twitter,blog,emel, yahoo messenger dan sebagainya lagi.

Selain itu juga ia senang dan mudah untuk diiklankan hanya dengan klik pada 'Share This' untuk diiklankan. Kita juga boleh menggunakan pelbagai medium sosial network atau mengiklankan link yang diberikan churpchurp kepada kita.

Ni jumlah pendapatan aku sekarang tengah tunggu RM100 baru leh cash out. Tak banyak tapi bolehla dari takde langsung... :) Terima kasih nuffnang dan churpchurp.


Pada sesiapa yang masih belum lagi register dengan churpchurp bolehlah register DI SINI. Sesiapa sahaja boleh daftar.

Nak tengok contoh-contoh iklan mereka bolehla klik senarai yang ada di bawah ini :

CelebratingMsia
HTCChaCha
pizza-hut-chunky-loaded
HitzFMChicken
CaptainAdrian

2 comments:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Camne leh buat iklan churp churp cenggitu? cuba ajar sket

putera ashraf said...

hey check this out!http://www.churpchurp.com/ashraf/share/churpchurp-invite
(not harming sites,no virus)its an oppoturnities to be rewarded!

sign in je /free pon..testimoni= saya sendiri telah mendapat hampir rm 100 dengan menjoin program ini selama 5 hari..selamat mencuba..terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com