Tuesday, January 3, 2012

No. Plat Kenderaan paling Kreatif

Gambar ni aku jumpa ketika aku dalam perjalanan balik dari kerja. Sempat juga aku ambil foto ni yang mana bagi aku tak pernah lak jumpa plat kenderaan sebegini rupa.

Yep!!, rakyat Malaysia memang sudah pun menuju ke gaya Inovatif dan Kreatif sepertimana yang di suara2kan kini. hehehehehhe

Waaa, Punyala besar no. plat motor Pak Cik ni. Pakcik ni aku tengok cool je.
Terbaiklah Pak Cik!!!

7 comments:

Fendy said...

terbaikk dari ladang...haha

therosputih said...

unik + tersendiri...mesti pakcik tu bangga kalu dia tau ada org amek gambar dia gini...

feyus said...

Lau nak tgk motor ni boleh check dengan JPJ. hehehehe. tgk ari tu, yg no plate depan juga unik, tp tak sempat nk amik gambar. huhuhuhu

Emmet said...

wah! entry yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

feyus said...

Tq Emmet.satu pujian yg telah kembangkn lubang hidung ini. hehehe.

ParkAir said...

edit ni, pandai demo edit.

feyus said...

-ParkAir. boleh cek dengan JPJ. no plate BCP 3731, tgk lokasi motor ni kat mana n datang tengok.Area yg aku jumpa ni di kawasan seri kembangan selangor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com