Tuesday, May 24, 2011

Pihak polis, tolong tangkap blogger ini

Aku hari ni sangat geram dengan sorang blogger ni yang hanya mahu dikenali sebagai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Nama macam perempuan, tapi tidak dapat diketahui identiti sebenarnya sape..

Korang nak tahu kenapa tajuk post aku ni mcm ni?

Sebabnya... nah!!!!... tengok sendiri post terbaru dan sebelum-sebelumnya dalam blognya manusia dilaknat nih :

(update : 31 mei 2011 = post yg pernah dipapar ini telah dibuang kerana gambarnya sangat-sangat menyentuh perasaan saya dan seluruh umat islam yang lain. Tamat update)

Aku baru sahaja printscreen postnye ini untuk disharing pada kita semua. Jangan biarkan perilaku sebegini tersebar dan memusnahkan akhlak umat Islam. Entah betul atau tidak blogger nih. Aku rasa pemikiran dia sudah tidak normal lagi dah. Aku tidak tahu apa sebab dia ni perlakukan terhadap agama islam sedemikian? Aku rasa blogger ni memang takde kerja lain dah.

Mari kita semua komuniti blogger dan masyarakat semua mengambil perhatian akan hal ini. Jangan biarkan ia terus menghina Islam. Islam adalah agama yang suci bukan untuk dipermainkan.

Aku harap Korang dan pihak berkuasa menyiasat berkenaan blogger ni. Ini adalah link blognya yang memang banyak pembohong dan mereka cerita :

(update : 31 mei 2011 = Link yang pernah dipaparkan sebelum ini telah dibuang kerana ayat-ayat dalam blognya boleh merosakkan akidah islam. Tamat update)

Kepada blogger makcikhajjah sitt ni, tolong hentikan post2 anda dan hapuskan blog anda kerana ia menyalahi undang-undang dan boleh merosakkan akidah.

6 comments:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Apa cerita disebalik gambar 2?? Link yang di postkan xboleh dibuka la plak

CutieIntan said...

tak boleh nak bukak laa

Lenggang Kangkung said...

Jom report blog ini.. Caranya sila ke http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/2011/05/blog-menghina-islam.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Aish...ade udang disebalik batu nie..:-)

CARA LETAK BUTTON LIKE FACEBOOK DI BLOG

Cik Sue said...

aaaa lee xleh bukak la plak..

brat2104 said...

huhu.. tu mmg manusia yg xleh pakai tu.. kalau boleh, kerajaan tangkap je sbb hina agama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com