Monday, April 11, 2011

Mak Nyah n Gay cuba nak add friends FB aku

Inilah cerita dunia punya pasal, Pagi ini aku baru sahaja buka akaun FB aku. Keluarlah 1 mesej dari inbox Friends Request. Terkejut aku bila lihat2 gambar profilenya amat kurang ajar dan satu gambaran negatif iaitu ditunjuknya gambar punggung atau bumpernye tu..

Nasib baiklah aku tak terus tekan confirm sebabnya bila aku tengok profilenya dikatakan semua friendsnya menunjukkan gambar2 tidak senonoh dan amat geli aku tengok. Bukannya perempuan tapi lelaki yang menyerupai perempuan.

Inilah die mesej yang aku terima :


Aku padamkan namanya dengan warna merah supaya identitinya dan privacynya dijaga.

Aku yakin mereka cuba untuk memperluaskan komunitinya dan menempah pelanggan bagi memuaskan nafsu mereka. Mereka cuba untuk mendapatkan pelanggan mereka melalui facebook atau Twitter.

Ushhh, kenapa perkara ini terjadi aku pun tak tahulah, adakah naluri dan nafsu menyebabkan mereka jadi sebegini. Lupakah kita akan sejarah Nabi Luth? Yang mana kaumnya mati bergelimpangan akibat gempa bumi yang dasyat kerana kaumnya menjalankan aktiviti tidak bermoral yang melakukan hubungan sejenis.

Ya Allah, tunjukilah jalan yang benar kepada mereka dan kami supaya kami tidak sesak dan menanggung dosa yang amat besar.

Akhir cerita aku memilih untuk klik Not Now dan delete request. Aku harap juga korang berhati-hatilah dalam FB kerana perkara ini sudah mula tersebar terutamanya dari rangkaian FB dan Twitter.

7 comments:

Cik Ila said...

ish3..ntah sape2 la tu kan add..huhu

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

geli nyah....eeeeee

Aimifiqa said...

sabar jela. makin teruk zmn skrg ni kan. Dah x kenal mana satu identiti masing2. ish2

nur ikhyar dee said...

Oh geli den tengok..
hehe

sila baca entri terbaru untuk pertanyaan anda...

http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/04/pendapatan-sampingan-dengan-churpchurp.html

Miecyber said...

Menjijikkan...

Jangan tergoda Bro...


Tandas segera

ParkAir said...

mananyaaa id tu aku nk jugok hehe...

Kama Irahsa said...

alamak.. jgn tersilap add sbb igt pempuan sudah la. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com