Friday, April 8, 2011

Video Kanak-kanak ditembak kejam

Manusia yang menembak kanak-kanak ini adalah manusia yang berhati syaitan. Sanggup mereka membunuh kanak-kanak yang tidak berdosa ini tanpa perikemanusiaan. Kenapa begini? Aku sangat-sangat sedih apabila terjumpa video ini di youtube. Tidak dapat pula aku pastikan samaada di negara manakah situasi ini berlaku. Tapi aku yakin ia adalah di tanah arab. Mungkinkah palestin,libya,syria atau iraq?kalau ada sape2 yang tahu leh bg komen kat sini ye. Rasa tuan-tuan boleh nilai sendiri dengan mikrofon dari wartawan dalam video ini. Dari situlah kita dapat tahu di negara mana kejadian ini berlaku.

Sama-sama kita lihat video tragis ini : MasyaAllah...Dari kesan yang digambarkan ini boleh dibayangkan yang kanak-kanak ini ditembak depan-depan tanpa rasa belah kasihan.

Ya Allah, Kenapa mereka tergamak buat sebegini rupa. Tengoklah wajah-wajah kanak-kanak ini, senyum ketika ajal menjemputnya. Tapi aku pasti yang tembak itu akan ke neraka, yang ditembak itu ke syurga..

Segalanya berserah pada Allah S.W.T.....

3 comments:

~C-K-K~ said...

ganas nya orng yg tembak budak2 tu... xberperikemanusian btol... moga Allah tunjukkan balasan yg setimpal di dunia n akhirat kelak..

Bro Fit said...

tak berani tengok video tu.. tapi balasan yang membunuh tu dah dijanjikan dengan neraka..

blog-tips-kurus said...

(ingatkan saye sorg yg x sanggup tengok video tu..)
zalimnye pembunuh tu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com