Monday, April 18, 2011

CikShidadariParit tiba-tiba jadi glamour.

Dengan idea dan hobi peliknya ini tiba-tiba menjadi sebutan ramai apabila keluar beritanya semalam yang mana menjadi glamour kesan dari hobinya yang buat muka miming dalam youtube. Aku perasan baru semalam selepas terlihat cikgu shida ni dalam surat khabar Harian Metro semalam dengan tajuknya Cikgu Gila-gila. Duk muka depan plak tu. Hussh,.. glamour betul cikgu nih. Apapun, Cikgu ni bukanlah seorang gila, cuma hobinya yang sangat pelik.:) ramai yang salah faham tentang cikgu nie. Aku baca sampai habis berita pelik mengenainya semalam. Aku pun tengoklah dan dalam search youtube.com tu aku taip "miming muka cikgu shida". Memang keluar koleksi-koleksinya. Aku ucapkan tahniah pada cikgu ni. Sebab dia mampu buat lain dari yang lain, dan aku yakin kalau cikgu ni buat satu koleksi dan jual,ushhh.. boleh laku nih. :):). Apa tidaknya, glamour macam artis. Kalau korang perasan dalam youtube tu, memang tidak dinafikan orang yang melihat aksinya tu memang ramai dan mencapai ranking yang sangat tinggi. Apa tidaknya, sehingga satu juta dan ratusan ribu statistik sudah melihat beberapa video ciptaannya ini.. Aku dengan seronoknya, aku share dengan korang mengenai beberapa video beliau : Ushhhh,Tak larat aku nak upload kat sini banyak-banyak..:) Untuk pengetahuan korang, masih banyak lagi video-video berkenaan cikgu ni dalam youtube. Boleh dikatakan sangat-sangat menarikla juga.:) Tahniah cikgu Shida kerana dan berjaya menghiburkan orang ramai.:) Bestlaa cikgu Shida. GO..Go..GO..Go cikgu Shida.:) "Dunia memang penuh dengan warna warni kehidupan"

4 comments:

Miecyber said...

Ticher Sida sepatutnya masuk Raja lawak..


Ikan Patin Temerloh

hana said...

mmg lawak la CSDP ni..
layan..

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

cikgu ni entah ap2 ntah....

ParkAir said...

kawe x leh tngok ni, websense block youtube. guano?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com