Saturday, March 6, 2010

Jadual Gaji Kakitangan Awam (2010)

Assalamualaikum...
Di sini ingin saya kongsi jadual gaji untuk kakitangan Awam bagi tahun ini (2010) khasnya sebagai perancangan awal untuk kita berbelanja. Semoga kita sama-sama dapat merancang ekonomi sebaik-baiknya.InsyaAllah.



Jadual hari gaji kakitangan awam 2010 ini adalah dari sumber Pekeliling Jabatan Akauntan Negara Malaysia Bil 6/2009.


Selamat menyimpan dan berbelanja.:)

5 comments:

iBu...gUru said...

salam,
alahai lambat lagi dik ooi........

Pinky Gurl said...

jom ikut saya buat planning kwangan peribadi bila time kita dapat gaji... =)

zai said...

hmm.bestnye jadi penjawat awam ni kan..gaji on time jer selalu..nanti kak zai ajar kk cara buat bisnes lak k ..hehe..poket mau penuh hari2..betul tak ?

kk said...

busness ape tu kak zai? boleh jgk kalau nk bg information busness tu.:)hehehe.tq

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhu..
jenuh nk nunggu 25.3...
udah sampei paras idung dh ni...hihihih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com