Thursday, July 17, 2014

Video Kiki Kamarudin Sudah Berbaik Semula Dengan Uncle Sim

Kes pergeseran kereta dan pergaduhan yang menjadi Viral dan hangat diperkatakan rakyat Malaysia kini telah menjadi cool kembali apabila siaran Anjuran Radio Era ini menjadi bukti yang mereka berdua sudahpun berbaik semula.Video di bawah telah pun membuktikan yang Kiki sudahpun Berbaik semula dan saling bermaafan antara satu sama lain:Oleh itu Kiki juga mengesa rakyat Malaysia supaya tidah menuduh dan mencercanya lagi kerana perbuatannya itu sudahpun dimaafkan oleh Uncle Sim. dan kiki juga mengakui kesalahannya itu dengan uncle Sim.

Kejadian ini berlaku pada hari isnin lalu menjadi viral terhangat pada hari selasa dan rabu semalam sehinggakan Si Kiki ni terpaksa menyorokkan keretanya kerana menjadi perhatian ramai dan ugutan apabila orang mengenali no.plat pendaftaran keretanya di sekitar Kuantan.

Oleh itu, kita semua tak usah lagilah nak menghangatkan keadaan kerana perkara sudah selesai. Marilah kita bermaafan antara satu sama lain dan kosong-kosong semua ye. Lagi pula kita masih lagi berada di Bulan Ramadan yang mulia ini. Mungkin semua ini adalah satu kes untuk melihat kesabaran masing-masing.

Selamat menyambut Ramadhan dan Selamat Hari Raya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com