Tuesday, February 21, 2012

Tanda Harga Yang Mengelirukan

Baru-baru ni aku ada singgah kat satu kedai mamak ni. Apa yang mengelirukan aku adalah tanda harga mereka yang buatkan kita tertanya2.

Inilah tanda harga mereka :



-Sotong Goreng, Sotong Sambal, Udang Goreng, Udang Masala dan ketam Harganya : Ikut Saiz
-Nasi Ayam : RM5
-Nasi Ikan :RM4.50
-Nasi Daging :RM0.50
-Nasi Kambing :RM5.50
-Nasi Hati Ayam, Nasi Sotong, Nasi Udang : Harganya Ikut Saiz.

Huyooo, macam-macam nasi ada ek tapi harganya biarla sesuai dan ditetapkan brother. huhuhuhu.

2 comments:

SiLabiLabi said...

agak lah mengelirukan.. nanti tengok2 kena RM20 mati lah semata2 makan nasi ja..

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Proflyerz said...

la. semua bisnes macam ni . Airasia paling teruk.. celcom dan telko Lain pun sama..cakap 1 sen sms rupa rupa.. lepas 12 t/malam.. U Mobile free call.. rupa2 hanyan untuk U Mobile sahaja.. orang pun call Maxis dan Digi , ingat free !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com