Thursday, February 2, 2012

Kereta masuk longkang

Tengah aku duk kalut nak pi kerja pagi tadi, Satu kemalangan sebuah kereta Exora terbabas masuk longkang, dah sambil lalu tu sempatlah juga aku rakamkan satu gambar. Patutla Jam pagi tadi. Aku ingatkan ada road block ke apa, cepat-cepat aku pakai tali keledar.



Aku tak pasti tuannya macamana, tapi nampak seorang nurse tengah perhatikan kereta tu, aku rasa tu kereta dia kot. Sebab aku yakin tengok pada kenderaan tuannya masih selamat. Tapi yang aku peliknya, depan kereta tu berlawan arus dengan jalan yang dituju sedangkan jalan tu jalan satu hala. Macamana boleh jadi macam tu tak tahulah...

2 comments:

Misyahzniirf Alid said...

ni mesti selalu tk pakai tali pinggang kaledar ...

feyus said...

ho, pakai untuk kecemasan bila road block je. hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com