Wednesday, March 23, 2011

Aku ada 5 BE tengah berjalan...

Hari aku nak sharing skitlah Buffered Earnings yang masih lagi menunggu dan menambah nilai untuk berpindah ke ME (Metered Earningd).

Alhamdulillah kini ada 5 pengiklan dalam status BE. Sebagai tanda berterima kasih aku, aku buatlah post ni tanda penghargaan, nak jumpa dan bersalaman tak sampai.:)hehehehe. 5 pengiklan tersebut adalah dari :

-DiGi Super Reload LB
-MAS MH Buddy LB
-VW 0.5% Golf GTI & Polo LB
-NEF The Eagle CPUV
-AirAsiaX Parallel LR
Aku juga nak berterima kasih pada pihak nuffnang dan pengiklan2 lain samada status BE,ME mahupun campaigns yang sudi menjadikan blog aku ni sebagai tapak untuk menjalankan urusniaga.I love Nuffnang. Lagipun video dan grafik iklan diaorang memang canggih2 dan gempak tuuu serta sekali gus ia juga telah menceriakan lagi home page blog aku.:) Nak tahu pendapatan aku setakat ini? Ohh, biasa2 aja.:) dan Alhamdulillah...

*Jangan lupa tingkatkan trafik blog anda dengan sertai link exchange blog DI SINI. tq.:)

6 comments:

HAZWAN17 said...

masyuk ni sampai 5 BE..blog den ade dua je

feyus said...

InsyaAllah, ada rezeki akan bertambah lagi tu..:)

jamiey writes said...

whats the difference between BE and ME?

feyus said...

yep Jamiey, BE adalah iklan yg mengambil tapak diblog utk tempoh yg lama sedikit dan mampu utk dptkan pendapatan yg lbh besar dari campaign. Manakala ME adalah iklan2 yg pernah berada dari BE dan ME akan menghimpunkan dan menjumlah pendapatan keseluruhan hasil dari iklan BE.

ParkAir said...

biso demo.

Wan Gerrard said...

tahniah la bro, steady je ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com