Monday, January 24, 2011

Earn ChurpChurp ( buatku bersemangat berblog)

Assalamualaikum.. Alhamdulillah, pendapatan churpchurp kini dah seperti ini. Walaupun tak banyak, tapi ia berjalan dan bertambah dari hari ke hari. Mungkin aku boleh jadikan ini sebagai tabung sampingan aku dimasa mendatang iaitu menjadi pengantara(blog) dalam pengiklanan beberapa syarikat.

Best pe kalau camni.. sekurang-kurangnya bolehla tambahkan lagi pendapatan yang sedia ada. kan?

Mana-mana bloggers yang belum mendaftarkan diri dengan churpchurp, aku harap ambillah peluang ini. Sambil berblog sambil kita menambah pendapatan.. ok sangat tu.:)

Churchurp adalah satu program pengiklanan yang menggunakan blog sosial seperti twitter dan facebook sebagai medium bagi menyampaikan maklumat promosi dan iklan sesebuah syarikat kepada orang ramai.

Selain facebook dan twitter juga medium lain juga boleh memainkan peranan sebagai jalan iklan, antaranya seperti dibawah :

Dan ini pula adalah pendapatan churpchurp aku setakat ini,Alhamdulillah :


So,Selamat berblog dan menambah pendapatan.:)

Jom Register Churchurp sekarang DI SINI

8 comments:

sabree hussin said...

macam mana ye nak buat? susah tak?

feyus said...

Tidak susah, cuma kita share kan iklan yg disediakan oleh churpchurp melalui medium seperti diatas. Register free. So, tidak perlu susah hati.

TimmyLicious said...

hehehe. aku lama dah join belum cukup duit kat dalam dashboard utk dapatkan payment.

DeQdEq said...

mmg bila dah earn...rasa semangat lagi..nak lagi dan nak lagi kan...heheh

Lisa said...

Baru beberapa bln join. Masih dlm pengkajian utk meningkatkan earnings. :-)

A . L . A said...

saya punye dh RM44 dalam masa seminggu..bukan nak berlagak tapi earnings dari churpchurp lg mudah dpt dari nuffnang..kat churpchurp senang..bg personal url churpchurp kita ke emel kwn2..suh dorgg klik..hihi

feyus said...

betul jugak kata A.L.A. mana2 yg tak tahu lg skill A.L.A ni boleh cuba.:)

apisv2 said...

mengunjungi blog anda..
nice;)
apisv2©

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Ping site Hypersmash.com